Odalen

«Banjo Kari» varmet på en rå og kald kveld i Prestegarden

Kari Svendsen, «Banjo Kari», moret og varmet publikum i hagen på Prestgarden på Sand 7. august. Værgudene var ikke på arrangørens side, men vi som hadde kledd oss etter været og til og med fikk plass under partytelt, vi koste oss. Det ble en hyggelig kveld og et fint første møte med Kulturfellesskapet.

«Banjo Kari» varmet på en rå og kald kveld i Prestegarden

Kari Svendsen har siden 1995 drevet Josefine Visescene i Oslo sammen med Jørn Simen Øverli og Lars Klevstrand. På grunn av koronapandemien har konserter det siste året ikke vært mulig. Derfor var det ekstra fint å kunne høre Kari med banjoen utendørs på Sand nå.

Prestgarden Kulturfellesskap på Facebook viser en imponerende aktivitet bare et snaut halvår etter at det kjøpte den tidligere prestegarden i Sand sentrum. Fellesskapet består av Odal rockeklubb og andre aktører på kulturfeltet. 

 

Vannets betydning i Odalen for mer enn 100 år siden

08. november 2021

Sør-Odal Rotary har vann som tema i 2021. Det var et artig utgangspunkt for en presentasjon av boka "Odelsgutter 1908-1918". Da var et ønske om elektisitet, konsekvensene for landbruk i somre med tørke og ikke minst når det var flom, utrolig viktig.

Fortalte om boka i slekts- og historielaget

03. november 2021

Sør-Odal slekts- og historielag inviterte medg 3. november til å fortelle om boka "Odelsgutter 1908-1918". Der møtte jeg kunnskapsrike tilhørere, og som mer enn mange andre har interesse for lokalhistorie.

Gå til toppen